Aftryk

Trykoplysninger iht. § 5 TMG

International Security GmbH
Wehrden East 5
26835 Hesel, Tyskland

HRB: 200058
Registerdomstol AG Aurich

Repræsenteret af:
Jörn Windler

Kontakt os

Telefon: +49 (0) 4950 / 8062-0
Fax: +49 (0) 4950 / 8062-0
E-mail: a n f r a g e n @ v i d e o g u a r d 2 4 . d e

Moms-ID

Momsregistreringsnummer i henhold til § 27 a i momsloven:
DE247765944

Løsning af tvister

Europa-Kommissionen tilbyder en platform til online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Du kan finde vores e-mailadresse i den juridiske meddelelse ovenfor.

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer ved et forbrugervoldgiftsnævn.

Juridisk information

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi i henhold til § 7, stk. 1, forpligtet til at TMG er ansvarlig for sit eget indhold på disse sider i henhold til de generelle love. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med den generelle lovgivning forbliver upåvirket af dette. Ansvar i denne henseende er dog kun muligt fra tidspunktet for kendskab til en specifik overtrædelse. Så snart vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, vil vi fjerne dette indhold med det samme.

Ansvar for links

Vores hjemmeside indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette tredjepartsindhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for linkningen.

En permanent overvågning af indholdet på de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete beviser på en overtrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, fjerner vi straks sådanne links.

Ophavsret

Indholdet og værkerne, der er oprettet af webstedsoperatørerne på disse sider, er underlagt tysk lov om ophavsret. Reproduktion, redigering, distribution og enhver form for brug uden for ophavsretslovens grænser kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

For så vidt som indholdet på dette websted ikke er skabt af operatøren, respekteres tredjeparts ophavsret. Især tredjepartsindhold er mærket som sådan. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os om det. Hvis vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, vil vi straks fjerne sådant indhold.

Sabine Harms

Ring til os

+49 (0) 4950 / 8062-25
Sabine Harms

Kundeservice

VIDEO GUARD Placeringer

Planlægger du et større projekt?

Spørg os, og vi vender tilbage til dig snarest.