Din rejse med os

Vores holistiske sikkerhedskoncept omfatter personlig support, skræddersyet planlægning, pålidelig overvågning og løbende service for effektivt at beskytte dit projekt – fra installationen af vores VIDEO GUARDs til den endelige afhentning. Stol på vores ekspertise for din sikkerhed.

Kontakt os

1. Din kontakt med din kontaktperson i vores virksomhed

Hos os får du allround support fra din personlige kontaktperson. Hos os slutter ansvaret ikke, når kontrakten er underskrevet, men begynder først rigtigt der og fortsætter, indtil dit projekt er afsluttet.

Efter at have inspiceret dit projekt udarbejder vores salgsafdeling et skræddersyet sikkerhedskoncept, inklusive et tilbud, for at sikre den bedst mulige overvågning af dine aktiver. Når du har afgivet din ordre, vil din personlige salgskontakt fortsat være dit første kontaktpunkt og vil være der for dig i alle spørgsmål, støttet af hele VIDEO GUARD-teamet .

2. Forberedelse

2. Forberedelse af dit overvågningsprojekt

Vores interne salgsteam planlægger implementeringen af projektet og tager sig af alle de nødvendige forberedelser for at sikre, at projektet forløber problemfrit. De nødvendige VIDEO GUARDs reserveres, og leveringsdatoer, kontaktpersoner og indholdet af alarmplanen afklares sammen med dig.

Vores medarbejdere organiserer også transporten af enhederne til dig, sørger for at aktivere enhederne i vores kontrolcenter og informerer den relevante politistation eller din sikkerhedstjeneste. I tæt samarbejde med din salgskontakt vil din ordre blive planlagt i detaljer for at give optimal beskyttelse af din ejendom.

3 Levering

3. Levering og opsætning af din Video Guard

Vores logistikkoncept er designet til at forsyne vores kunder så hurtigt som muligt. Vi vil gerne sikre, at du modtager dine tekniske overvågningsenheder så hurtigt som muligt og til tiden, og at VIDEO GUARDs bliver aktiveret så hurtigt som muligt. Vi er afhængige af en blanding af erfarne teknikere og vores eget transportfirma med mange års erfaring i at transportere dette specielle gods.

Med vores specialkøretøjer kan vi levere kameratårne til dig hurtigt og fleksibelt. Vores erfarne teknikere opstiller tårnene på det udpegede sted og tager sig af installationen. Med hjælp fra vores kolleger i Hesels hovedkvarter bliver dine VIDEO GUARDs derefter sat op på softwaresiden og er klar til at overvåge dit projekt.

Hvis apparatet transporteres af vores fragtpartner, vil installationen af apparatet blive udført af salgsafdelingen. Det viser, at din kontaktperson også er der for dig nu og vil sørge for at sikre dine lokaler.

4. bevogtning

4. Bevogtning af vores kontrolcenter

Vores VIDEO GUARDs reagerer øjeblikkeligt i tilfælde af en alarm og starter live-transmissionen. Men hvad nu? Det er her, de erfarne og mangeårige medarbejdere i vores kontrolcenter tager over. Virksomhedens hjerte er bemandet døgnet rundt, så kollegerne kan reagere på hændelser med stor ekspertise. De indgående alarmer kontrolleres, og interventionen startes. Hvis uautoriserede personer og ubudne gæster ikke lader sig imponere af vores 120 dB høje aktive højttaler, vil din sikkerhedstjeneste eller den relevante politistation blive informeret. Billedmaterialet opbevares både centralt og decentralt for at sikre beviserne.

Selvovervågning af VIDEO GUARDs udføres også af kontrolcentret. I tilfælde af fejl, såsom falsk alarm, spændingstab (frakobling fra elnettet) eller andre tekniske problemer, informeres kontrolcentret af systemet og kan kontakte de relevante specialafdelinger så hurtigt som muligt for at løse problemet. Altid med vores kunders sikkerhed for øje.

Du kan også bruge vores LiveView-tjeneste til at få adgang til overvågningsbillederne fra VIDEO GUARDs, så du altid er informeret om, hvad der foregår.

5 Gennemgang af effektivitet

5. Regelmæssig test af effektivitet

Det er her, din kontaktperson kommer ind i billedet igen: Overvågningens effektivitet kan til enhver tid blive påvirket af ændringer i ejendommen. Uanset om det er en kran, der står i overvågningsområdet, eller et træ, der begrænser udsynet – hvis din sikkerhed er i fare, er vi nødt til at reagere.

Derfor kontrollerer vi regelmæssigt, om vi kan levere vores tjenester til din fulde tilfredshed. Hvis vi kun kan overvåge i begrænset omfang, vil vi reagere så hurtigt som muligt – det er helt sikkert!

6 Service

6. Service og vedligeholdelse, hvis det er nødvendigt

Vores selvforsynende apparater forsynes med miljøvenlig elektrisk energi fra solceller og en brændselscelle fra den førende virksomhed på verdensmarkedet. Brændselscellen drives med metanol, som skal efterfyldes af og til. Tekniske problemer er sjældne, men de opstår desværre.

Vores erfarne team af teknikere er på vagt hver dag for at udbedre fejl inden for få timer. Erfaringerne fra udviklingen og konstruktionen af vores VIDEO GUARDs hjælper her, for hvert træk er perfekt. Så du kan være sikker på, at der vil blive taget hånd om dig kompetent og hurtigt for at sikre din sikkerhed!

7 Samling

7. Indsamling af din Video Guard

Det sidste trin er trist, for det betyder, at vores samarbejde er slut, i hvert fald indtil videre. En indsamlingsdato vil blive organiseret i tæt samråd med dig, så VIDEO GUARDsvender tilbage til deres hjemland. Der bliver de serviceret igen, gennemgår vores krævende kvalitetskontrol og er derefter klar til dit næste projekt!

Vores betroede kunder

Sabine Harms

Ring til os

+49 (0) 4950 / 8062-25
Sabine Harms

Kundeservice

VIDEO GUARD Placeringer

Planlægger du et større projekt?

Spørg os, og vi vender tilbage til dig snarest.