Anvendelsesområder

So vielfältig wie ihre Einsatzbereiche sind unsere Überwachungssysteme auf unterschiedliche Anforderungen und Bedürfnisse zugeschnitten. Von Baustellen und Häfen über den Schutz von leer stehenden Gebäuden bis hin zu Großveranstaltungen, unsere Lösungen sind flexibel, robust und effizient und sorgen für Überwachung in jeder Situation. Entdecken Sie die Bandbreite unserer Einsatzbereiche und finden Sie die perfekte Lösung für Ihr spezielles Sicherheitsbedürfnis.

 Video Überwachung von Baustellen

Byggepladser

Byggepladser er ofte ramt af indbrud og hærværk. Konsekvenserne kan være alvorlige. Med vores mobile videosystemer til byggepladsovervågning kan du forhindre, at det sker. Du drager fordel af avanceret videoanalyse, ekstremt lang rækkevidde og en dedikeret 24/7 alarmcentral med hurtige responstider.

Industrie Anlagen Überwachung

Industri

Uanset om det drejer sig om dyre maskiner og udstyr eller værdifulde råmaterialer, beskytter vores videotårne dag og nat. Ved hjælp af innovativ teknologi forhindrer de pålideligt tyveri, hærværk og alvorlige produktionsstop.

Kraftwerk Sicherheitsdienst

Kraftværker

Indbrud i kraftværker og transformerstationer kan have alvorlige konsekvenser. Med vores mobile kameratårne kan du forhindre økonomiske tab og personskader og sikre en sikker strømforsyning.

Lager Sicherheitsdienst

Lager

Opbevarer du midlertidigt værdifulde varer i dit lagerrum? Har du været nødt til at leje ekstern, usikret lagerplads med kort varsel? VIDEO GUARD gør det muligt at implementere et omfattende sikkerhedssystem på en fleksibel måde. Vi har ikke kun højtydende teknologi til rådighed, vi har også stor erfaring med overvågning af parkerings- og lagerområder for biler og lastbiler samt genbrugsstationer.

Hafen Sicherheitsdienst

Havne

I mange industrihavne opbevares værdifulde varer midlertidigt. Samtidig er der ofte mangel på passende beskyttelsesforanstaltninger. Mobile kameratårne fra VIDEOGUARD giver beskyttelse mod tyveri døgnet rundt. På den måde sikrer du, at værdifuld last forlader havnen sikkert i de rigtige hænder.

Leerstand Sicherheitsdienst

Ledige stillinger

I tilfælde af tomme bygninger viger ejerne ofte tilbage fra den dyre implementering af en sikkerhedstjeneste. Det er også en af grundene til, at hærværk og tyveri er særligt udbredt her. Ved at sikre din bygning med vores videotårne i høj kvalitet kombinerer du maksimal sikkerhed med lave omkostninger. En løsning, der betaler sig på alle måder.

Events Sicherheitsdienst

Begivenheder

Hvor mange mennesker mødes, er risikoen for ulykker og tyveri høj. Vores videosystemer giver dig mulighed for at bevare overblikket ved events. Uanset om du overvåger dyrt udstyr eller beskytter besøgende, er vores mobile kameratårne alsidige og kan også dirigere menneskestrømme med deres højttalere for at forhindre personskade i tilfælde af en nødsituation.
Autohaus Sicherheitsdienst

Bilforhandlere

Uanset om det drejer sig om komplette køretøjer, dyrt tilbehør eller værktøj, lokker bilforhandlere tyvene med udsigten til et stort bytte. Kriminelle har en god chance for succes, da store parkeringspladser ofte er dårligt bevogtet. Detektionsraten er også lav. Det gør et effektivt sikkerhedskoncept til indendørs og udendørs områder så meget desto vigtigere.

Solar und Windrad Sicherheitsdienst Kamera Überwachung

Sol- og vindenergi

Bæredygtig energiproduktion bliver stadig vigtigere. Samtidig øges farerne for vindmøller og solcelleparker. På den ene side er de ofre for hærværk. På den anden side opdager professionelle tyvebander, at de er lukrative mål. Med vores mobile kamerasystemer kan du sætte en stopper for begge dele.

Landwirtschaft Sicherheitsdienst Kamera Überwachung

Landbrug

Hærværk eller tyveri ødelægger hurtigt landmændenes glæde ved deres eget erhverv. Vælg kamerasystemer fra VIDEO GUARD, og gå i seng med en god fornemmelse. Vores mobile overvågningssystemer er ikke kun yderst effektive, men også økonomiske og velegnede til store områder.

Udtalelser

Sabine Harms

Ring til os

+49 (0) 4950 / 8062-25
Sabine Harms

Kundeservice

VIDEO GUARD Placeringer

Planlægger du et større projekt?

Spørg os, og vi vender tilbage til dig snarest.