Overvågningsløsninger

VIDEO GUARD leverer unikke og avancerede overvågningsløsninger til beskyttelse af byggepladser og mange andre anvendelsesområder. Med topmoderne videoteknologi og egenudviklede kameratårne, der fungerer perfekt sammen med vores alarmcentral, sikrer vi dit overvågede område døgnet rundt.

Høj opløsning. Kameraer med videoanalyse
Infrarøde projektører
Direkte indgriben
Iøjnefaldende design
Batteripakke
Delvis selvforsynende med fotovoltaik
Fuld selvforsyning gennem brændselscelle
Termiske kameraer
Mobil og fleksibel
Førsteklasses AI-analyse
DSG-VO-kompatibel
KRITIS-kompatibel
Kompakt størrelse

Sekvens for betjening

Sekvens for betjening af videoovervågning

Projektets proces

1

Første kontakt

Når vi har inspiceret dit projekt, udarbejder vi et skræddersyet sikkerhedskoncept og et tilbud, der sikrer den bedst mulige overvågning.

2

Projektplanlægning

Vores medarbejdere koordinerer indholdet af alarmplanen, kontaktpersoner og leveringsdatoer med dig. Vi vil informere den relevante politistation eller din sikkerhedstjeneste på forhånd.

3

Levering og installation

Vores logistikkoncept kombinerer brugen af erfarne teknikere, specialiseret intern spedition og et dedikeret salgsteam for at sikre levering til tiden og aktivering af overvågningssystemerne.

4

Overvågning fra vores kontrolcenter

Både i tilfælde af en alarm og i tilfælde af tekniske fejl med VIDEO GUARDs, kan vores 24/7 kontrolcenter reagere lynhurtigt og dermed garantere sikkerheden for dit projekt.

5

Service

Ændringer i overvågningsområdet kan påvirke overvågningens effektivitet. Vi kontrollerer derfor regelmæssigt, om overvågning er mulig uden begrænsninger, og reagerer i tilfælde af sikkerhedsrisici.

6

Samling

Når dit projekt er afsluttet med succes, arrangerer vi en afhentningsdato i tæt samarbejde med dig. Efter systemvedligeholdelse og kvalitetskontrol i vores lokaler er vores VIDEO GUARDs klar til dit næste projekt.

Sabine Harms

Ring til os

+49 (0) 4950 / 8062-25
Sabine Harms

Kundeservice

VIDEO GUARD placeringer

Planlægger du et større projekt?

Spørg os, og vi vender tilbage til dig snarest.