Byggeplads i indre by sikret i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne

2. oktober 2021

Video Vagt bevogter stor byggeplads i Dortmund-Aplerbeck

I den sydlige del af Dortmund realiseres der i øjeblikket boliger af høj kvalitet. Tre bygninger med i alt 84 lejligheder skal efter planen stå færdige i foråret 2022. For at beskytte den store byggeplads i Marsbruchstrasse mod tyveri og hærværk overvåges området af Video Guard Professional.

På vegne af TEAMRHEINRUHR Projektentwicklung GmbH skabes der i øjeblikket attraktive boligområder i Dortmund-Aplerbeck. Nybyggeriet består af lejelejligheder i forskellige størrelser, som appellerer til næsten alle aldersgrupper og husstandstyper. De to- til fireværelses lejligheder, der varierer i størrelse fra 52 til 129 kvadratmeter, er velegnede til singler såvel som par og familier. Bygningerne i fire etager – inklusive en forskudt etage – vil være barrierefri med elevatorer. Der vil også være 85 underjordiske parkeringspladser og cykelparkeringspladser udenfor og i kælderen.

For at de kommende lejere kan flytte ind så hurtigt som muligt, bør byggeprocessen ikke forstyrres. Desværre sker tyveri og hærværk på byggepladser igen og igen efter arbejde og om natten. For at forhindre det, benytter de ansvarlige sig af det professionelle overvågningssystem Video Guard. Kameratårnene, som er op til seks meter høje, overvåger hele området med tre ultra-lowlight-kameraer hver. Disse er deaktiveret i arbejdstiden. Hvis uautoriserede personer kommer ind på området i sikkerhedstiden, vises et signal i kontrolcentret, som er bemandet døgnet rundt. Det uddannede personale vurderer situationen og beder om nødvendigt de ubudne gæster om at forlade stedet via højttaleren. Om nødvendigt alarmeres det lokale politi. Da byggepladsen i Aplerbeck ligger direkte ud til en trafikeret vej, er det vigtigt, at alle juridiske retningslinjer og krav – herunder dem, der er fastsat i den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) – overholdes fuldt ud. Video Guard Professional er derfor 100 procent GDPR-kompatibel: Teknologien skjuler alle uautoriserede områder som f.eks. tilstødende gangstier eller offentlige områder på softwaresiden. Kun den valgte byggeplads er pålideligt i fokus for intelligent videoovervågning.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
83 attraktive boliger er ved at blive bygget i Dortmund-Aplerbeck. Video Guard beskytter byggepladsen mod hærværk og tyveri.