I fremgang med tilfredse kunder

9. december 2021

Video Guard overbeviser

Tilfredse kunder er den bedste ros – det ved folkene hos Video Guard også. Net Promoter Score (NPS) beregnes regelmæssigt på denne baggrund. Det angiver, i hvor høj grad brugerne vil anbefale videoovervågning til andre. Den seneste undersøgelse giver grund til glæde: NPS er steget yderligere i de seneste måneder.

Beskyttelse mod tyveri og hærværk, ukompliceret kontakt med den bemandede alarmcentral og hurtig installation: Video Guard imponerer sine kunder med denne pakke. Og flere og flere af dem ville anbefale systemet til andre. Det er resultatet af den kundetilfredshedsanalyse, som udbyderen af Video Guard regelmæssigt gennemfører. Her er der sket en markant stigning i de seneste måneder. “Grunden til dette er helt sikkert, at vi ikke kun tilbyder robust hardware, intelligent software og en alarmcentral, men også lever det tilsvarende servicekoncept,” forklarer Jörn Windler, President Smart Surveillance hos AddSecure og administrerende direktør for International Security GmbH. Ikke desto mindre er pålideligheden af det mobile videoovervågningssystem en vigtig komponent. Den bruger neurale netværk til at udføre selvlærende videoanalyse – og opdager dermed automatisk uautoriserede personer i det bevogtede område. Disse rapporteres straks til personalet på alarmcentralen. Du kan henvende dig til ubudne gæster via højttalere, der er integreret i kameratårnet, og også iværksætte yderligere skridt – op til og inklusive underretning af det lokale politi. Video Guard yder derfor et væsentligt bidrag til sikring af værdigenstande, maskiner og materialer – uanset om det er på byggepladser, lagerområder eller hos bilforhandlere.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Video Guard giver tyverisikring på byggepladser – og tilfredse kunder, viser aktuelle analyser fra udbyderen af videoovervågning.