Og sådan fortsætter det!

21. december 2020

Ved årsskiftet 2020/2021

For de fleste vil det forgangne år forblive et mindeværdigt år – nye omstændigheder har ført til drastiske ændringer på mange områder. Så pandemien var og er bestemt formativ for os alle. Men trods al eftertænksomheden er det også tid til optimisme – og et tilbageblik på 2020 viser, at det var et begivenhedsrigt år for medarbejderne hos International Security Group (ISG) og deres salgspartner Maibach VuS.

Anvendelsesområderne for det intelligente kameraovervågningssystem “Video Guard” er blevet udvidet: I år blev tårnene f.eks. også installeret i nogle fitnesscentre, der ikke kunne betjenes – eller sikrede steder til pop-up-events. Områder, der tilhører bilforhandlere, skulle også overvåges hyppigere, da køretøjer blev efterladt i gården i meget længere tid end oprindeligt forventet – bevidstheden om, at disse aktiver skal sikres, er steget. Både International Security Group og deres salgspartner Maibach VuS kan se tilbage på et travlt år. International Security Group har også taget et vigtigt skridt med hensyn til sin investeringskraft: Med overtagelsen af AddSecure kan produktudviklinger og -forbedringer nu realiseres endnu hurtigere og mere fleksibelt. AddSecure er en førende europæisk udbyder af IoT-løsninger (Internet of Things) med fokus på sikker kritisk kommunikation og data, og med opkøbet går man efter et vækstmarked – da brugen af mobil videoovervågning forventes at stige markant i de kommende år, og ikke kun i Tyskland. Den fælles mission er nu at forbedre sikkerheden i bl.a. byggebranchen, transportsektoren og for forsyningsselskaber. I Nordrhein-Westfalen vil den erfarne og mangeårige partner Maibach VuS fortsat stå for salg, logistik og kundeservice. Også her er der sket en vigtig og banebrydende ændring i de seneste måneder: Virksomheden er flyttet til et nyt sted i Gescher. Ikke alene er der nu moderne arbejdspladser til rådighed for medarbejderne, men der er også skabt plads til yderligere vækst.

Vi ser frem til spændende projekter i 2021 og vil gerne benytte lejligheden til at takke alle medarbejdere for deres solidaritet og engagement i det forgangne år. Vi vil gerne takke vores partnere og kunder for deres tillidsfulde samarbejde.

Vi ønsker dig en velsignet og afslappende højtid og frem for alt et godt helbred i det kommende år!

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter