Tre på én gang!

1. december 2020

Tårn med kameraer med ultra-lavt lys

Video Guard bygger på en intelligent kombination af flere billedkilder for effektivt at beskytte selv store byggepladser. Hvert tårn er udstyret med tre ultra-low-light-kameraer og er derfor optimeret til både nær- og langdistanceopgaver. Teknologien er også designet til brug i de mørke aften- og nattetimer – det tidspunkt, hvor kriminelle føler sig særligt uobserverede.

Farer lurer ofte i ubevogtede områder som byggepladser, lagerområder og åbne pladser. Især i de mørke måneder af året føler forbryderne sig uobserverede, og skader forårsages ofte af tyveri og hærværk. Det er her, Video Guard kommer ind i billedet og tilbyder effektiv beskyttelse mod ubudne gæster. Mens konventionel ejendomsovervågning med videobaseret teknologi normalt involverer panorering af kameraerne, hvilket efterlader dele af farezonen uovervåget, er Video Guard anderledes. Tre kameraer er intelligent kombineret. Selve tårnet kan forlænges til en højde på op til seks meter. Systemet kan registrere personer på op til 80 meters afstand. Softwarens analyser gør det muligt at behandle de tre optagelsesstrømme parallelt, så man kan se et område på 170 grader. På den måde undgår man “blinde vinkler”, som ikke er inden for detekteringsområdet. På grund af linsernes forskellige blændevinkler foregår overvågningen både på nært hold og på afstand. Det betyder, at kameraerne specifikt kan registrere alle hændelser inden for en overvågningsradius på op til 5.300 kvadratmeter. Den intelligente software eliminerer også falske alarmer forårsaget af f.eks. dyr, refleksioner eller flagrende folier. Selv under dårlige lysforhold og i mørke sikrer Video Guard optagelser i høj kvalitet. Det skyldes, at de spotlights, der er integreret i kamerasystemet, bruger infrarødt lys, som ikke kan opfattes af det menneskelige øje. Dette forhindrer udspionering af detekteringsområdet. Dette giver beskyttelse selv i komplet mørke, og uautoriseret adgang til ejendommen opdages.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Video Guard Professional bruger tre kameraer med ultra-lavt lys og forskellige blændevinkler til at give optimal beskyttelse på tæt og lang afstand – på alle tidspunkter af døgnet.