Stærkt salgsteam

24. august 2023

Træningskurser: Fra at skaffe nye kunder til at udveksle erfaringer og teambuilding

For at styrke kundefokus, udvide færdigheder og udveksle erfaringer arrangeres der regelmæssige træningssessioner for Video Guard-salgsteamet. De har mødtes i Hesel og Gescher i de seneste måneder. Fokus var dog ikke kun på tekniske emner, men også på den fælles oplevelse. Programmet blev afrundet med en kulinarisk, sportslig eller legende begivenhed.

Salgstræningen fokuserede endnu mere på kundernes behov, så teamet kan handle mere målrettet i forhold til Video Guard. Der var også rig mulighed for at dele erfaringer med hinanden. Det skyldes, at medarbejdere, der bruger meget tid på at besøge kunder, uundgåeligt har mindre personlig kontakt med deres kolleger – og derfor er direkte dialog altid gavnlig og vigtig for alle involverede. Det varierede, fælles støtteprogram er også med til at styrke holdånden yderligere og indeholder også en høj morskabsfaktor. For eksempel lærte deltagerne reglerne for blackjack og roulette på kasinoaftenen. Grillaftenen var mindre legende og mere fornøjelig – med lærerige tips fra de professionelle, som helt sikkert vil berige fremtidige grillaftener. Salgsteamet viser sig fra deres sporty side på en kanotur. Alt i alt var arrangementerne en vellykket kombination af videreuddannelse, teambuilding og fritidsaktiviteter.

VIDEO GUARD salgstræning

Uddannelseskurserne havde til formål at øge medarbejdernes bevidsthed om kundernes behov og dermed handle effektivt i Video Guard-ånden. styrke holdånden.