Landet har brug for nye kvarterer

3. september 2023

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter

Der bliver i øjeblikket bygget mange nye kvarterer som følge af boligmanglen i Tyskland. I Bremen er en gammel handelshavn for eksempel ved at blive omdannet til et nyt bolig- og forretningsområde. Det skal blive et sted for fremtiden, hvor alle generationer kan finde et sted at bo, arbejde og slappe af. Indtil da vil stedet være en blanding af byggepladser og bygninger i forskellige stadier af udvikling. Det er det ideelle sted for Video Guard-overvågningstårne. Det skyldes, at det intelligente system gør det muligt at skjule tilstødende områder i softwaren og giver effektiv beskyttelse mod tyveri og hærværk.

Bremens Überseestadt er et af de største udviklingskvarterer i Tyskland. Byggepladser og allerede beboede bolig- og erhvervsområder ligger i det umiddelbare nabolag. Men den dynamiske udvikling i området tiltrækker ikke kun folk, der leder efter en bolig, men også organiserede bander og vandaler. Tyveri og skade på ejendom forårsager ikke kun økonomiske tab på byggepladser, men er også ofte årsag til forsinkelser i byggeriet. For at sikre, at udviklingen af de nye kvarterer ikke går i stå på grund af kriminel aktivitet på byggepladserne, bruges der også Video Guard-kameratårne. Takket være kameraer i høj opløsning og intelligent videoanalyse opdager sikkerhedssystemet uautoriserede besøgende på byggepladsen om dagen og om natten. Softwaren kan bruges til at skjule nabostier og ejendomme, så de forbipasserendes og beboernes personlige rettigheder beskyttes. Denne funktion er især uundværlig i nyudviklede kvarterer som Bremens Überseestadt, hvor områder med byggepladser støder op til allerede udviklede områder.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Bremens Überseestadt er et af de største udviklingskvarterer i Tyskland. Byggepladser og allerede beboede bolig- og erhvervsområder ligger i det umiddelbare nabolag.
Videovagt i Bremens Überseestadt 2
For at sikre, at udviklingen af de nye kvarterer ikke går i stå på grund af kriminel aktivitet på byggepladserne, bruges der også Video Guard-kameratårne.