Den historiske mur er synlig døgnet rundt

21. april 2024

Byen Göttingen overvåger renoveringsstedet med videoovervågningstårn

En gammel mur og en udpumpet dam: for nogle et yndet sted for modighedsprøver, hærværk etc. Det forhindrer byen Göttingen nu effektivt ved at sikre byggepladsen i Cheltenhampark i byens centrum med et kameratårn fra Video Guard. Dette overvåger pålideligt byggepladsen og byggepladsudstyret døgnet rundt.

Göttingens Cheltenhampark ligger i udkanten af byens centrum og har som en del af de historiske volde altid været et populært udflugtsmål for indbyggerne i universitetsbyen. Da den historiske mur ved Schwänchenteich-dammen i parken er ustabil, bliver den i øjeblikket gennemgribende renoveret. Projektet er en del af en større renovering og ombygning af hele parken. Det bliver finansieret af det føderale ministerium for boliger, byudvikling og byggeri med tre millioner euro fra projektet “Tilpasning af byrum til klimaforandringer”.

Fleksibel, pålidelig overvågning
Siden midten af marts har et mobilt kameratårn fra Video Guard overvåget den udpumpede Schwänchenteich-dam og den mur, der skal renoveres. Byens mål: at forhindre hærværk i ombygningsområdet og beskytte byggepladsens faciliteter. Video Guards professionelle kameratårn er især kendetegnet ved, at det til enhver tid kan bookes, leveres, opstilles og flyttes hurtigt og nemt. Den tilpasser sig alle ændringer på byggepladsen. Tre højopløselige ultra-lowlight-kameraer i seks meters højde sikrer omfattende overvågning. Selv om natten, da de tre højtydende infrarøde spotlights giver optimalt nattesyn. Hvis der er personer til stede i det afspærrede område, registreres de af kameraerne og bliver bedt om at forlade området direkte fra kontrolcentret ved hjælp af en aktiv højttaler. Takket være det robuste hus med et fodaftryk på 250 x 250 centimeter forbliver kameratårnet altid stabilt, selv i ujævnt terræn.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Cheltenhampark i Göttingen: Video Guard-kameratårnet blev placeret på en sådan måde, at det pålideligt overvåger den mur, der skal renoveres, den udpumpede dam og byggepladsens udstyr.
Videovagt i Bremens Überseestadt 2
Video Guard Professional-kameratårnet bruger højopløselige kameraer med ultra-lavt lys til at sikre omfattende overvågning af området – selv om natten.