Lille hjælper til sikkerhed

2. april 2024

Video Guard Compact: Fleksibel overvågningsløsning med begrænset plads

Svært tilgængelige områder og begrænset plads: Betingelserne for at opstille et Video Guard-kameratårn er ikke altid opfyldt. Eksperterne inden for intelligent videoovervågning har udviklet en innovation, der sikrer, at disse områder også er effektivt sikret. Video Guard Compact tilbyder den samme imponerende teknologi som de store kameratårne, men kan hurtigt og nemt monteres af én person på eksisterende stilladser på f.eks. byggepladsen. Det betyder, at denne produktvariant ikke kræver sin egen gulvplads. Den lave vægt og kompakte størrelse sparer også transportomkostninger og gør det muligt at sende pakker. Når systemet er installeret, sætter Video Guard-eksperterne det op på afstand ved hjælp af softwaren.

Når man planlægger et sikkerhedskoncept, står selve ejendommen naturligvis først og fremmest i centrum. Men faktorer som størrelsen på det område, der skal overvåges, og den plads, der er til rådighed til overvågningssystemet, skal også tages i betragtning. Især byggepladser i bycentre er ofte så trange, at der er brug for plads til byggematerialer og maskiner. En kompakt kamerainstallation til overvågning af disse områder er den rigtige løsning her.

Kompakt og hurtig at installere
Video Guard Compact er en overvågningsløsning, der er særligt velegnet til udfordrende forhold og samtidig er meget fleksibel. Kameraet er indkapslet i en kompakt kasse, som kan monteres på stilladser, vægge, master, på byggecontaineren eller kranen takket være multimonteringsadapteren. De er hurtige og nemme at montere. Der kræves kun én person. Kameraet behøver kun at blive justeret til det tidligere definerede område. Det kræver også en strømkilde. Der bruges en kontraplade til montering, som gør det muligt at dreje kameraet. Det sikrer en fleksibel reaktion på ændringer på byggepladsen: Hvis overvågningsområdet ændres, behøver Video Guard Compact ikke at blive monteret igen, men kan blot drejes og justeres til det nye område. Så snart overvågningsløsningen er installeret, udfører Video Guard-medarbejderne den endelige, softwarebaserede opsætning af systemet via fjernvedligeholdelse.

Visning i høj opløsning
Ligesom kameratårnene har Video Guard Compact også et ultra-lowlight-kamera med høj opløsning. Den kan placeres fleksibelt og har en detekteringsrækkevidde på op til 30 meter og en synsvinkel på 100 grader. To integrerede højtydende infrarøde forlygter sikrer optimal synlighed selv om natten. Sigtbarheden i mørke er også op til 30 meter. Belysningen er i det tilladte infrarøde område. Beboere og trafikanter bliver ikke forstyrret af dette. Derudover er der installeret en højttaler, så man kan henvende sig direkte til lovovertrædere. Så snart uvedkommende trænger ind i lokalerne og udløser alarmen i det konstant bemandede kontrolcenter, kontakter en medarbejder i kontrolcenteret gerningsmændene. I mange tilfælde trækker uautoriserede personer sig tilbage fra stedet, blot fordi de bliver kontaktet, og kriminelle handlinger forhindres.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Takket være de kompakte dimensioner kan Video Guard Compact også installeres i svært tilgængelige og vinklede områder.
Videovagt i Bremens Überseestadt 2
Video Guard Compact er fastgjort ved hjælp af en modplade. Det gør det muligt at dreje kameraet. Hvis overvågningsområdet ændres, behøver kameraet ikke at blive monteret igen, men kan blot drejes og justeres til det nye område.
Videovagt i Bremens Überseestadt 2
Montering, justering, tilslutning af strøm – Video Guard Compact kan installeres af en enkelt person.