Endnu mere sikkerhed via app

30. marts 2022

Video Guard med tilføjelsesmuligheden “Security & Safety first” (sikkerhed først)

Information i realtid fra byggepladsen til smartphonen: Med den nye app “Security & Safety first” udvider Video Guard sin kamerabaserede sikkerhedstjeneste og udnytter fordelene ved intelligente sikkerhedssystemer fuldt ud. Byggeledere kan til enhver tid se og analysere overvågningsområdet, materialeleverancer og byggeprocesser direkte på deres smartphone. Fokus er også på hurtig indgriben fra den ansvarlige for byggepladsen i tilfælde af overhængende fare. Som et resultat hjælper Video Guard ikke kun med at beskytte mod tyveri og hærværk, men appen bidrager også til procesoptimering og sikkerhed for arbejderne på byggepladsen.

Video Guard garanterer høje sikkerhedsstandarder for byggepladser og alle steder, hvor ejendom skal sikres og beskyttes. Appen “Security & Safety first” tilføjer nu yderligere muligheder for byggepladsledere til den eksisterende produktportefølje. Dette inkluderer en funktion, der gør det muligt at skifte til den respektive byggeplads live fra din smartphone til enhver tid. Det gør det nemt at kontrollere, om materialer og maskiner befinder sig i det overvågede område, når arbejdet er slut. Her kan man også se statusmeddelelser samt strømforsyningen og batteribufferen for kameratårnene. Appen kan også bruges til at analysere byggeriets fremskridt eller spore leverancer, uanset hvor de befinder sig. De nye funktioner supplerer den klassiske overvågning af kameratårnene og gør det muligt at gribe effektivt og hurtigt ind ved at overføre billeddata i realtid.

Hurtig respons
I tilfælde af overhængende fare giver appen nye handlemuligheder: Hvis gasrør bliver ramt, eller der bliver fundet en bombe, kan medarbejderne evakueres så hurtigt som muligt via højttalerne på Video Guard-kameratårnet. Det betyder, at byggepladsen kan ryddes helt på kort tid, medarbejderne bringes i sikkerhed, og de relevante beredskabstjenester underrettes.

Projekt i henhold til planen
Appen kombinerer videobaseret styring af byggeprocessen og overvågning af byggepladsen på samme tid. Det skyldes, at byggepladsledelsen nemt kan danne sig et indtryk af eventuelle problemer og fremskridt på byggepladsen gennem kameraernes øjne. “Det giver projektlederne et ukompliceret overblik over, hvad der foregår på byggepladsen. Med appen udvider vi således vores beskyttelse mod tyveri og hærværk med en komponent, der letter koordineringen af arbejdsprocesser og giver ekstra sikkerhed for medarbejderne i tilfælde af farlige situationer,” siger Jörn Windler, administrerende direktør for International Security GmbH.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Med appen “Security & Safety first” tilføjer Video Guard endnu en nyttig mulighed for byggepladsledere til sin eksisterende produktportefølje. På den måde kan du til enhver tid skifte live til den pågældende byggeplads fra din smartphone.