Omfattende sikkerhed

14. april 2022

Video Guard beskytter mod byggeforsinkelser og personskader

Uanset om det er fra udstyr og maskiner eller udgravninger – en byggeplads rummer mange kilder til fare og potentielle skader. I tilfælde af utilstrækkelige beskyttelsesforanstaltninger vil byggepladsens operatører blive holdt ansvarlige. Det er derfor vigtigt at beskytte stedet mod uautoriseret adgang – og de dermed forbundne potentielle personskader. På denne baggrund er omfattende sikkerhed på stedet særlig vigtig – samtidig sikrer overvågning, at forsinkelser forårsaget af tyveri og hærværk undgås. Løsningen er det mobile kamerasystem “Video Guard”.

Væltede gravemaskiner, ødelagte lastbiler, entreprenørmaskiner og containere, stjålne materialer og værktøj – gang på gang er der indbrud og hærværk på byggepladser med vidtrækkende konsekvenser og skader til følge. Hvis ukendte personer får adgang til entreprenørmaskiner og -udstyr og sætter dem i gang, kan de ikke kun blive beskadiget, men risikoen for skader på uindblandede tredjeparter øges også. Desuden medfører et eventuelt tab yderligere omkostninger. Skader forårsaget af hærværk og tyveri forårsager ikke kun forsinkelser i byggeprocessen. I tilfælde af personskade vil byggepladsoperatøren også blive holdt ansvarlig.

Pålidelig overvågningsbeskyttelse
På denne baggrund er effektive beskyttelsesforanstaltninger og omfattende sikkerhed på byggepladsen særligt vigtige. Video Guard er et overvågningssystem, der døgnet rundt beskytter mod indbrud og hærværk. Overvågningstårnene, som er op til seks meter høje, er hver udstyret med tre højopløsningskameraer, som er designet til både nær- og fjernvisning, hvilket muliggør problemfri beskyttelse af byggeudstyr og -materialer. Takket være de monterede infrarøde spotlights er byggepladsen fuldt beskyttet, selv i mørke, og der produceres veloplyste billeder.

Hurtig reaktionskæde
Systemet er udstyret med intelligent videoanalyseteknologi, der reagerer på bevægelser baseret på regler og vektorer. I løbet af få sekunder identificerer systemet, om det er et dyr eller en ubuden gæst. I overvågningsperioden registreres enhver bevægelse på stedet, og der udløses straks en alarm, som modtages af den tilsluttede sikkerhedscentral. Allerede inden folk med kriminelle hensigter får uautoriseret adgang til materialer eller byggeudstyr, er de under observation. Det uddannede sikkerhedspersonale i den tilsluttede alarmcentral opfordrer uautoriserede personer til at forlade ejendommen via de højttalere, der er integreret i tårnene. Hvis den direkte appel ikke er tilstrækkelig, alarmeres det ansvarlige politicenter med det samme.

De mobile kameratårne fra Video Guard beskytter ikke kun værdifulde materialer og entreprenørmaskiner, de har også en præventiv effekt. Både materielle skader og personskader forebygges. Det betyder, at byggepladsoperatører også er på den sikre side.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Det intelligente kamerasystem “Video Guard” giver omfattende beskyttelse af byggepladsen. Uautoriserede personer opdages med det samme takket være videoanalyseteknologien og bliver bedt om at forlade stedet.