Fremragende bæredygtighed

16. februar 2024

AddSecure scorer igen på global rangliste

Som medlemsvirksomhed i AddSecure skyldes denne pris også International Security GmbH med sit Video Guard-brand: AddSecure bevarer sin top 5 procent-placering blandt de 100.000 virksomheder, der vurderes af EcoVadis på verdensplan.

For anden gang i træk har EcoVadis, verdens største udbyder af bæredygtighedsvurderinger, tildelt AddSecures bæredygtighedsresultater guld. AddSecure er en førende europæisk leverandør af sikre IoT-forbindelser og end-to-end-løsninger. Virksomheden omfatter også International Security GmbH og varemærket Video Guard, som tilbyder mobile kameratårne med højopløselig videoteknologi til ejendomsovervågning.

Med denne pris fastholder Add Secure sin position blandt de fem procent bedste af de 100.000 virksomheder, som EcoVadis har vurderet på verdensplan. Virksomheden tog springet fra sølv- til guldprisen for første gang i 2022. Den fornyede guldpris er særlig bemærkelsesværdig, da grænseværdierne for de enkelte niveauer er steget, og antallet af vurderede virksomheder er steget.

EcoVadis-metoden er baseret på internationale bæredygtighedsstandarder og dækker mere end 200 udgiftskategorier og mere end 175 lande. EcoVadis gennemgår virksomheders bæredygtighedspolitikker, -tiltag og -resultater inden for de fire områder miljø, arbejdstagerrettigheder og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
EcoVadis har for anden gang i træk givet Add Secure, som også omfatter Video Guard, en guldkarakter for bæredygtighed.
Foto: EcoVadis