Hul i hegnet?

30. april 2023

Klar til brug med kort varsel, effektivt bevogtet

Værdifulde varer eller følsomme data: Virksomhedens lokaler skal også beskyttes mod uautoriseret adgang – især uden for arbejdstiden. Området er derfor ofte omhyggeligt indhegnet og permanent sikret. Men hvad sker der, hvis denne beskyttelse bliver afbrudt af vedligeholdelsesarbejde eller hærværk? Også i dette tilfælde er det mobile kamerasystem “Video Guard” en effektiv overvågningsmulighed. Den er klar til brug med kort varsel – endda samme dag, hvis det er nødvendigt.

Uventede skader på hegnet, indbrud eller hærværk – uforudsete hændelser på virksomhedens område eller i logistikområder kan føre til store sikkerhedsproblemer. Direkte reaktion og professionel sikkerhed er afgørende i sådanne situationer. Det er her, Video Guard kommer ind i billedet: De mobile kameratårne er en hurtig og effektiv sikkerhedsløsning, der kan implementeres på ingen tid. Det er blandt andet muligt på grund af det store lager af udstyr, der er tilgængeligt på fem lokationer i Tyskland. Tårnene er til enhver tid klar til transport, og deres relativt små dimensioner gør dem nemme at transportere til byggepladsen. Når de er placeret der, tager det kun et par minutter at justere kameraet – og systemet er klar til drift. Uautoriserede områder som tilstødende stier skjules i øvrigt af softwaren under overvågningen. Der findes forskellige produktvarianter – afhængigt af om det er et stort område eller et lokalt problemområde, der skal beskyttes. Den soldrevne version af systemet tilbyder en skræddersyet løsning til områder, hvor der ikke er strømforsyning.

Takket være intelligent billedanalyse opdager Video Guard straks mistænkelig aktivitet i det overvågede område – alarmcentralen ser straks billedmaterialet og iværksætter de nødvendige foranstaltninger. På den måde bliver sikkerheden hurtigt genoprettet på virksomhedens område.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Virksomhedens lokaler er også beskyttet mod uautoriseret adgang af Video Guard – især uden for arbejdstiden.