Pålidelig beskyttelse til indendørs og udendørs brug

28. marts 2021

Video Guard sikrer Pandion Francis-byggepladsen i Düsseldorf

Det nye bolig- og kontorkompleks Pandion Francis opføres på det tidligere franciskanerklosters grund ved Oststrasse og Immermannstrasse i centrum af Düsseldorf. For at beskytte byggepladsen effektivt både inde i bygningen og udenfor, besluttede de ansvarlige sig for overvågning med Video Guard Professional.

I fremtiden vil Pandion Francis tilbyde plads til 144 lejligheder og kontorer på et areal på 5.400 kvadratmeter på en grund på omkring 7.300 kvadratmeter. For effektivt at beskytte byggepladsen mod tyveri og hærværk har de ansvarlige valgt en kamerabaseret løsning, der er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Video Guard har beskyttet projektet siden råhusfasen – og blev placeret i bygningens trappeopgang og på udendørsområdet. De tre kameraer pr. tårn dækker hele området uden panoreringspauser. Det gør overvågningen meget mere effektiv sammenlignet med bemandet sikkerhed. Video Guard bruges især uden for arbejdstiden og om aftenen og natten, når byggepladsen er ubemandet. De infrarøde projektører, der er monteret på tårnet, sikrer et klart udsyn uden at forstyrre beboere og forbipasserende med synlig belysning, da infrarødt lys ikke opfattes af det menneskelige øje. En anden fordel er, at det er umuligt for kriminelle at udspionere detekteringsområdet. Så snart en person kommer ind på byggepladsen efter lukketid, bliver vedkommende optaget af kameraerne, og medarbejderne i kontrolcentret bliver informeret. Under byggefasen af Pandion Francis blev en alarm udløst af en ubuden gæst. Han blev bedt om at forlade stedet via de integrerede højtalere på tårnene – og politiet blev tilkaldt. På grund af den centrale placering i Düsseldorf skulle der tages særligt hensyn til udfordringerne i et bymiljø, da der skulle vælges et passende system. Sådan fungerer Video Guard i overensstemmelse med den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Kameratårnene placeres intelligent, og uautoriserede områder skjules af softwaren.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Video Guard Professional beskytter byggepladsen ved “Pandion Francis”-projektet i Düsseldorf. Iøjnefaldende gule bannere viser videoovervågningen.