Video Guard kan Berlin

8. december 2022

Opført på den officielle liste over entreprenører og leverandører (ULV)

Ydeevne, kvalitet og pålidelighed: International Security GmbH (ISG) er blevet optaget på den officielle liste over entreprenører og leverandører (ULV) i senatsafdelingen for byudvikling, byggeri og boliger i Berlin, hvilket bekræfter deres professionelle egnethed til offentlige kontrakter. Det gør den førende tyske innovatør af teknologistyret videoovervågning med systemet “Video Guard” til en af de aktører i branchen, der er særligt velegnet som partner for den offentlige sektor i Berlin.

Med sin optagelse på den officielle liste over entreprenører og leverandører (ULV) er ISG – og dermed også det tilbudte Video Guard-kamerasystem – blevet certificeret til “tjenester for detektivbureauer og sikkerhedstjenester” og dermed bekræftet som en pålidelig kontraktpartner. Virksomheder registreres i ULV, hvis de har bevist deres egnethed som en del af prækvalifikationsprocessen og formodes at være egnede til tildeling af offentlige kontrakter. De individuelle beviser for ekspertise, ydeevne og pålidelighed, som er uafhængige af ordren, anses for at være leveret ved accept. På den måde gør vejviseren, der har eksisteret siden 1953, det lettere for ordregivere at tildele offentlige kontrakter.

Video Guard-kameratårnene, der hver er op til seks meter høje, registrerer det udvalgte overvågningsområde i byggeprojektet med tre ultra-lowlight-kameraer. Disse er deaktiveret i arbejdstiden. Især for byggepladser ved trafikerede veje eller andre offentlige områder er det vigtigt, at alle juridiske retningslinjer og krav – herunder dem, der er fastsat i den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) – overholdes fuldt ud. De mobile kameratårne er 100 procent GDPR-kompatible, idet uautoriserede områder som f.eks. tilstødende gangstier skjules af softwaren. Det gør det intelligente overvågningssystem til en effektiv og sikker løsning, især for kunder i den offentlige sektor.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter

Med sin optagelse i firma- og leverandørregistret beviser International Security GmbH sin effektivitet, pålidelighed og kvalitet over for kunderne.