Fremragende bæredygtighed

8. december 2022

AddSecure får guldmedalje i EcoVadis’ bæredygtighedsvurdering

AddSecure – og dermed også Video Guard – blev for nylig tildelt guldmedaljen for vellykket bæredygtighedsstyring af EcoVadis-klassificeringsbureauet. EcoVadis-metodens ratings og scorecards viser, hvor godt en virksomhed har integreret principperne om bæredygtighed i sin forretning og sit ledelsessystem. Med denne vurdering er den førende europæiske leverandør af premium IoT-løsninger en af de bedst vurderede virksomheder. Som en førende tysk innovatør inden for teknologidrevet videoovervågning er International Security GmbH også en del af AddSecure og tilpasser også sine forretningsaktiviteter til principperne om bæredygtighed.

EcoVadis-rating fokuserer på fire vurderingskategorier: miljø, arbejdstagerrettigheder og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb. Sidste år blev AddSecure tildelt sølv i bæredygtighedsrangeringen. Dette års “Gold Award” placerer virksomheden blandt de fem procent bedste af de mere end 90.000 virksomheder, som EcoVadis har vurderet i over 160 lande. “Guldmedaljen er en anerkendelse af vores mange medarbejderes hårde arbejde, som har ydet et væsentligt bidrag til at sikre, at de foranstaltninger, vi har truffet, rent faktisk bliver levet og implementeret,” forklarer Jörn Windler, administrerende direktør for International Security GmbH, en medlemsvirksomhed i AddSecure og en førende leverandør af moderne videoovervågningsteknologi i Europa. For eksempel bruger virksomheden fotovoltaik (PV) på forskellige områder. Selve Video Guard-overvågningssystemerne fås også med solpaneler og miljøvenlige brændselsceller og er derfor helt selvforsynende. Produktionshallen i Hesel har også et solcelleanlæg.

“For at imødekomme de voksende krav til bæredygtighed i fremtiden arbejder vi løbende på at implementere og integrere effektive tiltag – med det mål at blive klimaneutrale i 2025. Guldmedaljen viser, at vi er på rette spor her,” siger Windler.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
AddSecure blev tildelt guldmedaljen i dette års EcoVadis-bæredygtighedsvurdering, hvilket gør det til en af de bedst vurderede virksomheder inden for bæredygtighedsstyring.