Fem sejre

19. juni 2023

Video Guard: hurtigt på stedet takket være omfattende distribution på stedet

På stedet på mindre end 24 timer – i hele Tyskland – og klar til brug på kortest mulig tid: Det kamerabaserede overvågningssystem “Video Guard” beskytter i nødstilfælde mod tyveri og hærværk samme dag, når det er sat i drift. Det er muligt takket være et stort lager af transportklare systemer og et strategisk etableret, bredt netværk af lokationer.

Berlin, München, Mannheim, Hesel og Gescher – Video Guard-systemets kameratårne er tilgængelige fem steder i Tyskland. De førende udbydere af intelligent byggepladssikring – International Security GmbH fra Hesel og Blömen VuS GmbH fra Gescher – garanterer således en hurtig service på stedet og levering på kort tid. Da selve tårnet har relativt små dimensioner, er transporten også meget ukompliceret. “Disse faktorer er afgørende konkurrencefordele. Når man først har været udsat for tyveri eller hærværk, vil man jo ikke vente længe på de nødvendige beskyttelsesforanstaltninger. Processerne i forbindelse med byggeprojekter er ofte langvarige – men når først beslutningen er truffet, skal det som regel gå hurtigt,” forklarer Jörn Windler, administrerende direktør for International Security GmbH. Så meget desto bedre er det, at den pålidelige sikring af materialet og maskinerne er garanteret umiddelbart efter, at kamerasystemet er blevet sat op. Den regionale placering af anlæggene – fra Hesel, via Gescher til Mannheim, ned til München og derefter tilbage til Berlin – muliggør korte transportruter og dermed effektiv logistik. De moderne videoovervågningstårne kan leveres og installeres hurtigt og omkostningseffektivt. Det skyldes, at apparaterne opbevares permanent på alle fem lokationer. Det uddannede tekniske supportteam hjælper med alle spørgsmål gennem hele projektet – fra den første installation til enhver nødvendig justering af kameraerne eller idriftsættelse af ekstra tårne – og er hurtigt på stedet hele tiden. Videotårnene sikrer effektiv og problemfri overvågning af byggepladser. Det er med til at forhindre indbrud og tyveri samt ulykker forårsaget af uautoriseret adgang. Anvendelsesområderne strækker sig fra byggepladser til solcelleparker og logistikområder. Projektører med infrarødt lys, der er usynligt for det menneskelige øje, overvåger konstant det angivne område uden at forstyrre beboerne. Kamerateknologiens intelligente software genkender ubudne gæster hurtigt og pålideligt. De vil derefter blive bedt om at forlade byggepladsen ved direkte tiltale via højttaler.

På stedet på mindre end 24 timer - VideoGuard
Hurtigt klar til brug: Takket være de fem lagerførte lokationer, enhedernes gode transportmuligheder og den ukomplicerede installation kan det kamerabaserede overvågningssystem “Video Guard” være på stedet på kort tid.
VideoGuard-lager

Videotårne opbevares på hver lokation – det sikrer hurtig tilgængelighed på stedet i alle regioner.