Intelligente kameratårne som teltovervågning

4. juli 2023

Video Guard sikrer Medimax’ overgangsbutik

Medimax-butikken i Dortmund-Aplerbeck vil være i øjeblikket under ombygning. For at opretholde salget under renoveringsarbejdet flytter elektronikbutikken midlertidigt til et stort telt på parkeringspladsen. Medimax er afhængig af kameratårnene fra Video Guard til at overvåge dette. De beskytter pålideligt stedet mod tyveri og hærværk, især om natten, og muliggør en hurtig reaktion på mistænkelig aktivitet.

Industriområdet Aplerbeck-Ost i Dortmund er i øjeblikket en kæmpe byggeplads. Elektronikbutikken Medimax på Schleefstrasse bliver også gennemgribende renoveret. Virksomheden har fundet et alternativ til at opretholde salget under renoveringsarbejdet: De flytter ind i et stort telt på en parkeringsplads kun 500 meter fra byggepladsen. Selvom den 800 kvadratmeter store midlertidige løsning ikke tilbyder samme plads som den almindelige butik, er den stor nok til fortsat at præsentere et bredt udvalg af elektroniske produkter. For at sikre deres sikkerhed stoler Medimax på de gennemprøvede “Video Guard” videoovervågningstårne. De tilbyder en effektiv overvågningsløsning og beskytter også teltet mod tyveri og hærværk. Det er især vigtigt om aftenen og natten, når filialen ikke er bemandet. Kameraernes detekteringsradius er specifikt fokuseret på det område, der skal overvåges, mens tilstødende stier og områder maskeres af softwaren, så forbipasserende ikke registreres. Mistænkelige aktiviteter eller personer i overvågningsområdet registreres på få sekunder og adresseres via kameratårnenes integrerede højttalerfunktion. Hvis det er nødvendigt, sender det intelligente Video Guard-system et signal til den professionelt bemandede alarmcentral. I nødstilfælde kan det lokale politi også tilkaldes. Det moderne overvågningssystem er derfor ikke kun imponerende til brug på byggepladser, men også til midlertidige afdelinger.

 

De moderne Video Guard-overvågningstårne sikrer, at butikken er beskyttet mod tyveri og hærværk, især i ubemandede perioder.

Nyheder_23-15-Transitional branch monitoring

På trods af den midlertidige flytning til teltet forsikrer Medimax’ butikschef Benjamin Stockmayr, at den omfattende rådgivning og service vil fortsætte.

Nyheder_23-15-Kameratårne Medimax

Medimax stoler på de gennemprøvede videoovervågningstårne fra Video Guard for at sikre sikkerheden i den midlertidige butik.

Overgangsbrancheovervågning
Det område, der skal detekteres, kan indstilles med centimeters nøjagtighed, uden at kunder og forbipasserende bliver filmet. Systemet reagerer straks på mistænkelige aktiviteter eller personer inden for overvågningsradius.

MEDIMAX-overvågning af det midlertidige lager

Medimax-butikken i Dortmund-Aplerbeck er i øjeblikket ved at blive ombygget. For at opretholde salget i denne periode er elektronikbutikken flyttet ind i et stort telt på parkeringspladsen.