Uforfalsket fodboldglæde

12. juni 2024

Video-vagttårne sikrer offentlig visning i Borken

Sommer, solskin, fodboldfeber: Europamesterskaberne i 2024 er lige om hjørnet, og Tyskland gør klar til en sprudlende fodboldstemning i hele landet. I Borken i Nordrhein-Westfalen vil der f.eks. blive arrangeret en offentlig visning af alle det tyske holds kampe. Stedet er mølleområdet. For at sikre, at fodboldfans kan se deres idoler på storskærmen uforstyrret og ubekymret, er området sikret med kameratårne fra Video Guard.

EM i fodbold i Tyskland: Begejstringen i dette land er forståeligt nok stor. Public viewing – at se kampe sammen i det offentlige rum – har været meget populært i årevis. Men hvor mange forskellige mennesker mødes, kan der naturligvis altid opstå problemer. Høje temperaturer, alkoholforbrug og en ophedet fodboldatmosfære kan gøre det nødvendigt at gribe ind i den offentlige visning. Til den planlagte offentlige visning på Mühlenareal i Borken har de ansvarlige derfor besluttet sig for videoovervågning med kameratårne fra Video Guard. Disse vil blive placeret på forskellige centrale steder på sitet. Med deres højopløselige kameraer, som sikrer problemfri overvågning selv om natten, beskytter de følsom teknologi af høj kvalitet og andet eventudstyr mod f.eks. tyveri og hærværk. Samtidig giver tårnene mulighed for at henvende sig direkte til fodboldfans via højttalere i tilfælde af hændelser. Hvis det er nødvendigt, kan sikkerhedspersonalet også tilkaldes for at hjælpe på en målrettet måde. Kameraerne kan også bruges til pålideligt at dirigere strømme af besøgende. Det gør det muligt for det uddannede personale i kontrolcentret at give klare instruktioner via højttaler, hvis det er nødvendigt.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Overvågningsteknologi fra Video Guard bruges ved den offentlige visning i Borken. Kameratårnene beskytter værdifuldt eventudstyr og er også velegnede til at henvende sig direkte til besøgende.