Nye markeder i vores søgelys

13. januar 2022

Placering for videovagt i Wien

International Security GmbH (ISG), som er medlem af AddSecure Smart Surveillance, åbner nu en ny afdeling for Video Guard i Østrig. Det kamerabaserede overvågningssystem har allerede været etableret med succes i Tyskland og Danmark i årevis. Den østrigske filial og den tilhørende lokale kundeservice vil nu intensivere virksomhedens aktiviteter på det europæiske marked.

Med det nye kontaktpunkt i Wien for overvågningssystemet Video Guard udvider ISG strategisk sit salgs- og udviklingsnetværk i hele Europa. Det øgede vækstmarked og den fortsat stærke efterspørgsel efter sikkerhedstjenester – også uden for Tysklands grænser – er årsagerne til den nye afdeling i nabolandet. Udvidelsen er et vigtigt skridt mod yderligere udvikling af det europæiske marked med mobile overvågningstårne. Åbningen af afdelingen i Danmark for et par år siden markerede starten på salget til udlandet. Endnu et sted i Europa følger i begyndelsen af 2022. “Efter den succesfulde udvikling i Tyskland og Danmark var det kun logisk at tage det næste fremadrettede skridt og etablere et tredje kontaktpunkt for europæiske kunder,” forklarer Sönke van Hoorn, salgschef for Video Guard. Salgsrepræsentanten har været hos virksomheden i seks år og vil overtage ledelsen af det nye kontor i Wien. Virksomheden har allerede tidligere haft succes med at samarbejde med østrigske kunder. I de senere år har der været en stigning i forespørgsler, især om sikring af byggepladser og lagerområder. Med den nye filial kan lokale markedskrav behandles hurtigere og mere effektivt. I den nærmeste fremtid planlægger virksomheden ud over kontoret at etablere sit eget produktionsanlæg i Østrig, hvor kameratårnene skal fremstilles, opbevares og vedligeholdes.

Intelligent overvågning
Overvågningssystemet bruges ikke kun til at beskytte byggepladser, men også til at beskytte bl.a. parkeringspladser, vindmøller og logistikområder. De mobile kameratårne, som er op til seks meter høje, er hver udstyret med tre kameraer med ultra-lavt lys, som holder et pålideligt øje med det valgte område. Den intelligente analyseteknologi bruger et neuralt netværk, der muliggør selvlærende videoanalyse. Uautoriserede personer opdages straks af systemet, når de kommer ind i lokalerne. Den indgående alarm evalueres af det specialiserede personale i den tilsluttede sikkerhedscentral, og yderligere skridt kan iværksættes, herunder alarmering af det lokale politi.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Under ledelse af Sönke van Hoorn bliver der etableret et nyt kontor for det intelligente kamerasystem Video Guard i Wien.