Endnu tættere på kunden

16. november 2021

Video Guard nu også hos Boels Rental

Et samarbejde, der skaber synergier: International Security GmbH, en medlemsvirksomhed i AddSecure Smart Surveillance, har nu aftalt et samarbejde med Boels Rental på det tyske marked. Det gælder også området for mobil kameraovervågning. ISG udvider dermed sit eget salgsnetværk og åbner op for nye markeder. Med Video Guard får Boels Leasings kunder pålidelig beskyttelse af deres maskiner og udstyr – lige fra starten af lejeperioden og fra en enkelt kilde.

Overvågningssystemer er uundværlige til sikring af byggematerialer og udstyr. Det skyldes, at forsinkelser i byggeriet på grund af tyveri og hærværk kan forhindres effektivt. Lejere af maskiner og udstyr er også opmærksomme på dette. Boels Rental og International Security GmbH, som er medlem af AddSecure Smart Surveillance, arbejder sammen om at gøre idriftsættelsen af mobil kameraovervågning særlig enkel. AddSecure er en af de førende europæiske udbydere af premium IoT-løsninger med fokus på sikker kritisk kommunikation og data – bl.a. tilbyder virksomheden Video Guard, en løsning til mobil kameraovervågning. I fremtiden vil den også blive distribueret på det tyske marked af Boels Rental. “Vi tilbyder midlertidig kameraovervågning via vores filialnetværk. Det betyder, at vi er tæt på vores kunder og kan genkende og opfylde deres behov lokalt,” forklarer Robbert Willemsen, Business Unit Manager hos Boels Site Security og IQ-Pass International BV. For ISG betyder samarbejdet først og fremmest en udvidelse af deres egne salgsaktiviteter via en stor aktør inden for udstyrsudlejning. “Boels Rental har en tilsvarende stor kundebase. Video Guard er en ideel tilføjelse for dem – fordi det samme gælder for udlejningsmaskiner: Hvis de bliver stjålet eller beskadiget, går processen på byggepladsen i stå. Overvågning reducerer denne risiko betydeligt,” forklarer Jörn Windler, administrerende direktør for International Security GmbH.

Pålidelig overvågning
Video Guard bruges ikke kun til at beskytte byggepladser, men også til at beskytte f.eks. logistikområder, kritisk infrastruktur, parkeringspladser og eventområder. Det skyldes, at kameratårnet, som er op til seks meter højt, også kan registrere store områder: Et enkelt dækker op til 5.300 kvadratmeter uden huller – det kan ikke overvåges pålideligt af en bemandet sikkerhedstjeneste. Video Guard scorer med intelligent analyseteknologi. Det sikrer høj nøjagtighed og korte reaktionstider ved detektering af uautoriserede personer. Sidstnævnte registreres med det samme, og det tilhørende billedmateriale overføres til den tilsluttede sikkerhedscentral, som derefter straks kan iværksætte yderligere trin: fra direkte kontakt via højttalerne, der er integreret i kameratårnet, til underretning af det lokale politi. Da både det område, der skal overvåges, og detektionstiderne kan defineres præcist, er utilsigtet detektion af forbipasserende udelukket. Det er et vigtigt aspekt i forhold til databeskyttelse.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Jörn Windler (administrerende direktør for International Security GmbH), Robbert Willemsen (Business Unit Manager hos Boels Survey & Laser) og Marnix Wijers (Business Director hos Boels Rental) ser frem til at arbejde sammen (fra venstre mod højre).