Hurtigt på stedet med vores egen logistik

24. november 2020

Kameravagt klar til brug med det samme

Tyveri og hærværk: Alle, der har oplevet dette, ønsker at beskytte sig så hurtigt og effektivt som muligt. Derfor er Video Guard på stedet straks efter, at ordren er afgivet – og tårnet er straks klar til brug. På den ene side sikres dette af vores egen logistik. På den anden side garanterer et uddannet teknisk team en professionel og hurtig installation.

Så snart værdifulde varer, udstyr eller værktøj skal beskyttes, giver det mening at fokusere på sikkerhed så tidligt som muligt. Video Guard-overvågningssystemet er klar til brug med kort varsel og giver optimal beskyttelse mod ubudne gæster. Virksomhedens egen flåde af køretøjer, som er specielt designet til transport af kameratårne, sikrer hurtig og ukompliceret levering. De firehjulstrukne transportbiler kan endda køre til svært tilgængelige steder uden problemer. Det betyder, at Video Guard kan bruges effektivt på mange områder – fra byggepladser og tomme ejendomme til lager- og logistikområder, landbrug og solcelleparker. Tårnene leveres inden for 24 timer og sættes i drift af kvalificeret personale. Der tilbydes også et sikkerhedstjek. Teknikere kontrollerer regelmæssigt, om de områder, der skal beskyttes, er beskyttet effektivt og i overensstemmelse med kravene – eller om en omorganisering er nødvendig, for eksempel for at imødekomme den aktuelle status for byggeprojektet eller ændrede lagerforhold.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Takket være virksomhedens egen flåde af køretøjer, som er specielt designet til transport af kameratårne, kan der garanteres hurtig og ukompliceret levering. De firehjulstrukne transportere kan også køre til steder, der er svært tilgængelige.