Pålidelighed certificeret

9. marts 2021

Certificering til ISG og Maibach VuS

International Security Group og Maibach VuS Gescher er blevet optaget i det officielle register over prækvalificerede virksomheder (AVPQ) for forsynings- og servicesektoren – og har modtaget den tilsvarende certificering. Dermed kan offentlige ordregivere sikre, at egnetheden til offentlige kontrakter er blevet bevist over for industri- og handelskamrene eller de kontraktrådgivningscentre, som de støtter. Begge virksomheder er registreret i det officielle register med bl.a. deres fælles markedsførte kamerasystem “Video Guard”.

Ved at registrere sig på den officielle liste over prækvalificerede virksomheder (AVPQ) beviser virksomhederne, at de er egnede til offentlige kontrakter, og at der ikke er grund til udelukkelse. I løbet af processen kontrollerer et prækvalifikationsorgan forskellige dokumenter og oplysninger, der kræves i tildelingsproceduren – såsom overholdelse af skatteregler og referencer. Hvis det lykkes, modtager virksomhederne et certifikat, der er gyldigt i et år. Det gør det klart for de ordregivende myndigheder, at gennemgangen er foretaget på en seriøs måde, og at gode tilbud ikke skal udelukkes på grund af forkert bevis for egnethed.

Registreret og certificeret
Efter en gennemgang foretaget af servicecentret PQ-Nord i Mecklenburg-Vorpommerns kontraktrådgivningscenter har Oldenburgs industri- og handelskammer registreret og certificeret International Security Group som en egnet virksomhed til offentlige kontrakter i det officielle register. Bevis for egnethed er tilgængelig på følgende områder: Videoovervågningssystemer, alarmsystemer, overvågningssystemer, sikkerhedstjenester og overvågningstjenester. Det skyldes, at International Security Group er ansvarlig for udvikling og distribution af “Video Guard”. Det kamerabaserede overvågningssystem vil blive distribueret i Nordrhein-Westfalen af Maibach Verkehrssicherheits- und Straßenausrüstungsprodukte GmbH. Virksomheden, der har base i Gescher, blev auditeret af industri- og handelskammeret Mittlerer Niederrhein og også prækvalificeret. Maibach VuS Gescher blev optaget i det officielle register for tjenesteområderne videoovervågningssystemer, overvågningstjenester, installation af sikkerhedsudstyr, udstyr til parkeringspladser, afgrænsere og opstilling af rækværk og hegn.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
International Security Group og Maibach VuS Gescher tilbyder blandt andet det intelligente overvågningssystem Video Guard.