Sne efterlader Video Guard kold

10. februar 2021

Robuste kameratårne, der kan modstå al slags vejr

Den begyndende vinter dominerer i øjeblikket hverdagen i mange dele af Tyskland. Der er faldet op til 40 centimeter sne i Münsterland – men det forhindrer ikke tyve og hærværksmænd i deres kriminelle aktiviteter. Byggepladser skal derfor også beskyttes i dårligt vejr – især når arbejdet aflyses i løbet af dagen. Det er her, Video Guard kommer ind i billedet. Sne og temperaturer under frysepunktet kan ikke skade de intelligente kameratårne.

Efter vinterens indtræden er der undtagelsestilstand i mange regioner i Tyskland. Nogle steder faldt der op til 40 centimeter sne – plus flere meter høje snedriver. Mens trafikken i øjeblikket er gået i stå mange steder, fortsætter Video Guard med at fungere pålideligt. De robuste tårne med kamerasystemet kan endda modstå særligt høje krav som sne og lave temperaturer. De registrerer pålideligt i en afstand på op til 80 meter, selv under ugunstige forhold, og dækker et overvågningsområde på op til 170 grader. Under dårlige sigtbarhedsforhold, f.eks. på grund af sne eller regn, såvel som i komplet mørke, sikrer de højopløselige ultra-lowlight-kameraer og tilpassede infrarøde spotlights billeder i høj kvalitet. Derudover fortsætter systemet med at arbejde pålideligt og fuldt funktionelt, selv i tilfælde af strømsvigt takket være den integrerede nødstrømsforsyning. Det betyder, at tyve og hærværksmænd ikke har en chance, selv ikke i den dybeste vinter.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Video Guard er også fuldt funktionsdygtig om vinteren. Det betyder, at sne og temperaturer under frysepunktet ikke kan skade det robuste kamerasystem.