Videovagt hos WindEnergy Hamburg

26. september 2022

Intelligent videoovervågning til vindindustrien

WindEnegry Hamburg betragtes som det førende netværkscenter i vindenergisektoren. Hvert andet år præsenterer mere end 1.400 virksomheder fra 40 lande deres innovationer og løsninger i hansestaden. Medarbejdere fra Blömen VuS og International Security GmbH vil også være til stede fra den 27. til den 30. september. De vil præsentere det intelligente overvågningssystem Video Guard på deres fælles stand.

WindEnergy Hamburg er den største sammenkomst for vindindustrien. I slutningen af september vil mølleproducenter og leverandører langs hele værdikæden for vindenergi – onshore og offshore – give et omfattende overblik over markedet på 68.500 kvadratmeter udstillingsareal. Der forventes mere end 1.400 virksomheder fra 40 lande og op til 30.000 besøgende fra 100 nationer. International Security GmbH og Blömen VuS vil også være repræsenteret med en udstillingsstand. Video Guard er et mobilt kamerasystem, der tilbyder både fleksibel og effektiv beskyttelse mod materielle skader og tyveri fra store vindmøller. Video Guard er en af de førende udbydere af mobil kameraovervågning. Med mere end 1.700 enheder i brug i hele Tyskland er virksomheden en vigtig spiller inden for sikkerhedsteknologi og er således solidt etableret på det tyske marked. Kameratårnene “Video Guard Flex” og “Video Guard Solar” er ideelle til fjerntliggende områder som f.eks. vindmøller og til brug af vedvarende energi. For at minimere udledningen af partikler og forurenende stoffer er Video Guard afhængig af en miljøvenlig og selvforsynende strømforsyning til sine nye systemer og bruger – i modsætning til andre konkurrenter på markedet – ikke skadelige dieselgeneratorer. Kombinationen af solceller og brændselsceller sikrer en lavemissionsstrømforsyning til overvågningsenhederne i månedsvis. Takket være denne lavemissions-elproduktion kan systemerne også bruges i naturbeskyttelsesområder.

Video Guard vil blive præsenteret i hal A4, stand 410. Interesserede kan booke deres besøg på forhånd på www.windenergyhamburg.com.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Video Guard, et mobilt overvågningssystem, der også kan udnytte sine styrker i vindenergisektoren, vil blive præsenteret på den internationale WindEnergy-messe i Hamborg. Foto: WindEnergy Hamburg