Evakuer øjeblikkeligt!

21. juni 2022

Security & safety first app beskytter i farlige situationer

Uønskede hændelser på byggepladsen kan føre til en pludselig farlig situation, der kræver en hurtig reaktion. I dette tilfælde kan kamerabaseret overvågning af byggepladsen også bidrage til større sikkerhed for alle arbejdere. For eksempel kan projektledere bruge appen “Security & Safety first”, som tilbydes i tillæg til Video Guard, til at sende en evakueringsmeddelelse. Det sker via de højttalere, der er monteret på vagttårnet.

Opdagelsen af bomber under anlægsarbejde, opgravede gasrør eller lækkende kemikalier kan føre til en situation, der kræver øjeblikkelig handling fra de ansvarlige for byggepladsen. Det skyldes, at alle, der arbejder på byggepladsen, skal bringes i sikkerhed så hurtigt som muligt. Derfor er den kamerabaserede overvågning med Video Guard blevet suppleret med en intelligent ekstra mulighed: Appen “Security & Safety first” giver brugerne adgang til byggepladsen fra hvor som helst ved hjælp af deres smartphone. Og det er ikke kun muligt at se overvågningsområdet – en evakueringsmeddelelse kan også gives via de højttalere, der er integreret i kameratårnet. På den måde kan alle forlade byggepladsen på kort tid, komme i sikkerhed og tilkalde de rette eksperter til at fjerne faren. Video Guard yder derfor et væsentligt bidrag til sikkerheden på byggepladsen og for de mennesker, der arbejder der.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Appen “Security & Safety first” gør det muligt at få adgang til byggepladsen fra hvor som helst ved hjælp af en smartphone. Og det er ikke kun muligt at se overvågningsområdet,