Kameratårne i brug under daginstitutionsbyggeri i Much

14. maj 2023

Video Guard sikrer en smidig byggeproces

En vigtig milepæl blev nået i midten af februar med rejsegildet for daginstitutionen i Much. Byggeriet skrider lovende frem, og de nye værelser skulle være klar til indflytning i slutningen af juni. For at kunne overholde denne deadline er det vigtigt med en gnidningsløs byggeproces. Dette sikres også af det moderne, videobaserede overvågningssystem “Video Guard”.

Efter rejsegildet kommer færdiggørelsen: Fra midten af året vil op til 80 børn blive passet i den nye 740 kvadratmeter store daginstitution i Much. Hele grunden i udviklingsområdet Gippenstein-West dækker et areal på knap 2.000 kvadratmeter. For at kunne beskytte dette store område mod tyveri og hærværk er det nødvendigt med professionelle forholdsregler for at sikre, at byggeriet skrider hurtigt frem, indtil projektet er gennemført. De ansvarlige besluttede sig derfor for et Video Guard-tårn med højtydende kameraer. Systemet beskytter byggepladsen kontinuerligt og pålideligt mod uønskede hændelser som tyveri og hærværk. Videoteknologien afskrækker potentielle forbrydere, selv før den egentlige lovovertrædelse er begået: De bliver tiltalt med 120 decibel via højttalerne, der er integreret i tårnet. Hvis dette ikke fører til en tilbagetrækning, organiserer den bemandede alarmcentral en intervention – for eksempel af det lokale politi. Med dette integrerede sikkerhedskoncept kan materialer og udstyr opbevares i det afgrænsede bevogtede område på byggepladsen uden for arbejdstiden uden bekymringer.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Med sine højtydende kameraer sørger overvågningssystemet “Video Guard” for sikkerhed og smidige processer på byggepladser.