Knivskarp

6. september 2021

Højtydende kameraer giver et klart udsyn

Hærværk og tyveri på byggepladser forsinker ofte fremdriften betydeligt. Det kan forhindres ved effektiv overvågning. De topmoderne kameraer fra Video Guard genererer for eksempel knivskarpe billeder, der forhindrer falske alarmer og gør politiets arbejde betydeligt lettere.

God og effektiv overvågning af byggepladser uden for arbejdstiden betaler sig. Optagelsernes billedkvalitet spiller en særlig vigtig rolle her. Video Guard bruger kameraer med intelligent videoanalyse til dette formål. De højopløselige billeder gør det lettere for alarmcentralen at vurdere situationen hurtigt og kompetent. På den måde undgår man unødvendige falske alarmer på grund af unøjagtige billeder. I en nødsituation kan medarbejderne reagere målrettet og bede de ubudne gæster om at forlade stedet direkte via Video Guard-kontrolcentret, før der sker nogen skade. I de fleste tilfælde er denne forebyggende indgriben tilstrækkelig, før der begås en kriminel handling. Da potentielle lovovertrædere hurtigt genkendes, er politiet også hurtigt på stedet i en nødsituation. Men god billedkvalitet er også særlig vigtig i kølvandet på et egentligt indbrud. Jo klarere beviser politiet får, jo bedre er chancerne for, at straffesagen bliver opklaret hurtigt. De højopløselige billeder gør det muligt at identificere gerningsmændene hurtigere. Video Guards byggepladsovervågningssystem bidrager derfor ikke kun til forebyggelse af kriminelle handlinger på byggepladser, men også til en bedre efterforskning af faktiske lovovertrædelser.

Videovagt i Bremens Überseestadt-kvarter
Billeder i høj opløsning (til højre: Video Guard) gør det lettere at vurdere den aktuelle situation og er særligt vigtige for et vellykket politiarbejde.